background
HDV - Kattenhotel

Algemene Voorwaarden

Kattenhotel Château le Chat

 

 

  1. Definities

1.1. “Kattenhotel” verwijst naar Kattenhotel Valkenburg: Château le Chat, en is onderdeel van Huisdierverhalen, gevestigd op Strabeek 48, Valkenburg.

1.2. “Eigenaar” verwijst naar de eigenaar van het huisdier dat gebruik maakt van de diensten van het kattenhotel.

1.3. “Huisdier” verwijst naar de kat die wordt ondergebracht in het kattenhotel.

1.4. “Diensten” verwijst naar alle aangeboden faciliteiten en activiteiten van het kattenhotel.

 

  1. Reserveringen

2.1. Reserveringen voor het kattenhotel dienen vooraf, via mail, te worden gemaakt.

2.2. Een reservering is pas definitief nadat deze is bevestigd door het kattenhotel en de vereiste aanbetaling, dan wel het volledige bedrag, is ontvangen.

2.3. Het kattenhotel behoudt zich het recht voor om reserveringen te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook.

 

  1. Betalingen

3.1. Betalingen voor de diensten van het kattenhotel dienen te worden voldaan volgens de vastgestelde tarieven en voorwaarden.

3.2. Betalingen kunnen contant of  elektronische overboeking worden gedaan.

3.3. Eventuele extra kosten die tijdens het verblijf van het huisdier worden gemaakt, dienen voor vertrek te worden voldaan.

 

  1. Annuleringen en wijzigingen

4.1. Annuleringen 30 dagen vóór de aanvangsdatum zijn kosteloos (de aanbetaling wordt niet gerestitueerd). Bij annuleringen binnen 30 dagen vóór de aanvangsdatum wordt 50% van het restbedrag in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 14 dagen vóór de aanvangsdatum wordt 75% van het restbedrag in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 7 dagen vóór de aanvangsdatum wordt 100% van het restbedrag in rekening gebracht.

4.2. Wijzigingen in reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en dienen tijdig te worden gemeld aan het kattenhotel.

 

  1. Huisdierverzorging

5.1. Het kattenhotel zal alle redelijke inspanningen leveren om de huisdieren te verzorgen in overeenstemming met de hoogste normen van zorg en welzijn.

5.2. De eigenaar dient accurate en volledige informatie te verstrekken over het huisdier, inclusief gezondheids- en dieetvereisten, gedrag en eventuele speciale instructies. Dit wordt via een intake formulier opgevraagd.

5.3. Het kattenhotel behoudt zich het recht voor om medische hulp te zoeken voor een huisdier indien nodig, op volledige kosten van de eigenaar, en zal de eigenaar op de hoogte brengen van eventuele gezondheidsproblemen.

 

  1. Aansprakelijkheid

6.1. Het kattenhotel is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan eigendommen van de eigenaar.

6.2. Het kattenhotel is niet aansprakelijk voor letsel aan het huisdier.

6.3. De eigenaar is aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het huisdier aan eigendommen van het kattenhotel of aan derden.

 

  1. Gezondheid huisdier

7.1 De eigenaar is verplicht om ervoor te zorgen dat het huisdier up-to-date is met alle vereiste vaccinaties: Kattenziekte en Niesziekte. Een titerbepaling is ook een geldig middel. Indien het paspoort niet kan worden voorgelegd behoud het kattenhotel zich op het recht het huisdier weigeren zonder restitutie.

7.2 Ontwormen en ontvlooien van het huisdier is niet verplicht. Als het kattenhotel vlooien of wormen ontdekt wordt dit direct behandeld en de kosten worden in rekening gebracht voor de eigenaar.

7.3 De dienst voor het toedienen van medicatie aan het huisdier is inclusief, mits het huisdier de medicatie redelijk laat toedienen.

7.4 Eigenaren dienen ruim voldoende voer mee te nemen voor het huisdier tijdens het verblijf in het kattenhotel. Dit kunnen brokken, nat voer en/of rauw voer zijn. Allen dienen in nette voercontainers te worden aangeboden.

7.5 Eigenaren dienen enkele favoriete speeltjes en knuffels van het huisdier mee te geven voor het verblijf plus 2 mandjes en 1 deken die thuis op de bank/bed heeft gelegen.

 

  1. Algemeen

8.1. Het kattenhotel behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

8.2. Door gebruik te maken van de diensten van het kattenhotel, gaat de eigenaar akkoord met deze algemene voorwaarden.

8.3. Op deze overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Maastricht.

 

  1. Foto’s en sociale media

9.1 Het kattenhotel behoudt zich het recht voor om foto’s en/of video’s van huisdieren te maken tijdens hun verblijf en deze te gebruiken voor promotionele doeleinden op sociale media of de website van het kattenhotel, tenzij de eigenaar uitdrukkelijk anders aangeeft bij het inchecken van het huisdier.

 

Door gebruik te maken van onze diensten erkent u deze algemene voorwaarden te hebben gelezen en begrepen en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de hierin uiteengezette voorwaarden.